Expert Academy

Expert Academy

 

Groeien door inzicht

 

Wij geloven dat door training en coaching iedereen een expert kan worden in zijn of haar vak of domein. Onze medewerkers zijn gedreven professionals die hun passie en ervaring willen doorgeven zodat u op professioneel vlak kunt groeien door inzicht, betere resultaten kunt behalen en met succes uw doelstellingen kunt bereiken. Het ontwikkelen van uw talent is onze passie.

 

 

 

Praktijkgerichtheid en resultaat staan hierbij centraal, op drie niveaus:

 

  • Individu: verhogen van de kennis en persoonlijke vaardigheden van managers en hun medewerkers
  • Team: verbeteren van de werking van afdelingen en teams
  • Organisatie: implementeren en ondersteunen van veranderingsprocessen

 

Mondelinge training en opleiding blijft tot op de dag van vandaag de meest efficiënte trainingsmethode. Daarom ligt de essentie van onze aanpak in het persoonlijk contact tussen docenten en deelnemers. Actieve kennisoverdracht, interactie, confrontatie met andere deelnemers en individuele actieplannen staan centraal in onze aanpak.

 

Voor wie ?

 

We richten ons tot iedereen die actief is in het bedrijfsleven - van eenmanszaak tot multinational - die rechtstreeks in contact staat met klanten, relaties of partners. De nadruk ligt op marketing, communicatie, leidinggeven en persoonlijke ontwikkeling.

 

 

Website: www.expertacademy.be

OPLEIDINGEN IN DE KIJKER

 

De praktijkgerichte workshop "Spreken voor een groep" geeft u alle tools om een vlot en boeiend spreker te worden. Dankzij de interactiviteit van deze training komt iedereen maximaal aan bod om de aangereikte technieken daadwerkelijk in te oefenen.

 

-> Meer info

De cursus "Assertief en zelfzeker communiceren" biedt resultaat voor iedereen die op een meer bewuste, zelfverzekerde en efficiënte manier zijn of haar boodschap wil overbrengen.

In de cursus Time Management krijgen we tips mee om zoveel mogelijk in het heden te blijven (agenda, delegeren, prioriteiten stellen...). Tijdens de sessies nemen we de tijd om in ons hoofd een sterk en efficiënt systeem te ontwerpen om resultaatgerichter en efficiënter te gaan werken.

Copyright © Advitas bvba - Mechelstesteenweg 109 - 2018 Antwerpen - 03 235 32 49 - info@advitas.be